Borroka gazteluan / Vivian French, David Melling ; [itzulpena, Aitor Arana] - French, Vivian (Zaldungaia, 2017)
Oraingoan, Samek etsai ikaragarri bat gainditu behar du, baina elurra egin du, eta Sam eta Prune gaztelu barruan irten ezinik daude. Han ez dago garaitzeko etsairik, edo neska-mutilek hala uste dute osaba Archibaldek sotora bidaltzen dituen arte.