Landare haragijaleak - Bat Pat; Arana, Aitor; Pisapia, Blasco; Brughera, Pamela (Bilbo : Mezulari, 2017)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... Prest al zaudete? Atxuja! Saguzarra eta idazlea izateaz gain, orain landare tropikalei alergia dien munduko lehen detektibea naiz. Jakin nahi al duzue zergatik dauzkadan begiak malkotan eta sudurra mukiz beteta? Hiru hauek dira errudunak: Silver anai-arrebak, lorazaintza azoka bat eta erraboil erraldoi misteriotsu bat...
8 urtetik aurrera (gorria)
Una serra da incubo.
Keywords: Landareak; Saguzarrak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak