Ina, nire ama afrikarra = Ina, neka bámuso - Rivière, Gilles; Bourgoin, Paxkal (Baiona : Elkar, 2016)
Ina Burkina Fason bizi da, mendebaldeko Afrikan. Ni, aldiz, Ipar Euskal Herrian handitu naiz. Nola erran dezaket Ina nire ama dela? Egiazko ixtorio hunkigarri bat, desberdintasun kulturalei buruz, familia osoarentzat.
8 urtetik aurrera (gorria)
Euskararen Erakunde Publikoa eta Eusko Jaurlaritzaren laguntza jaso du
Testua euskaraz eta diulaz (Burkina Fasoko hizkuntza)
Keywords: Kultura-aniztasuna; Afrika; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak