Zeanuritik Euskal Herrira - Manterola, Ander; Labayru Ikastegia; Zeanuri. Udala; Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa (Bilbo : Labayru Fundazioa : Zeanuriko Udala : Bilbao Bizkaia Kutxa Fundazioa, 2015)
Ander Manterolaren bizitza osoko ibilbidea jasoten da liburu honetan. Hiru zati ditu liburuak. Alde batetik, Anderreri ahoz grabautako zortzi orduko alkarrizketak, bizitzako arlo guztietakoak. Alkarrizketa horreetakoa idatzira ekarrita dago. Beste alde batetik, berak idatzitako artikulu hautuak. Eta hirugarrenez, haren omenez beste batzuek idatzitako artikuluak.
Argitalpen honek Bizkaiko Foru Aldundiaren laguntza izan dau.
Testuak euskaraz eta gaztelaniaz
Keywords: Manterola, Ander -- -Omenaldiak; Monografiak