Mutrikuko Flysch Beltza - Garagartza Lekube, Arantza; IRALE (Donostia) (Donostia : Irale, 2017)
Talde-lana eta ikerketaren bidez ikaskuntza komunikatiboa bultzatzen duen GizarteZientzietako unitate didaktiko globalizatua. Ikasketa aktiboaren bidez, egunkari batdiseinatzea du helburu, flysch beltzaren difusioa egiteko.
2017/02/15
IRALE. R400. (2013-2014)
Irale - R-400 ikastaroa (2013-2014)
Keywords: Itsasbazterrak -- -Gipuzkoa; IRALEren materialak; Baliabide digitalak; Curriculumeko baliabideak; EIMAk onetsitako materialak; Unitate didaktikoak