Mutrikuko Flysch Beltza / Arantza Garagatza Lekube - Garagartza Lekube, Arantza (IRALE (2016-2017 ikasturtea), 2017)
Talde-lana eta ikerketaren bidez ikaskuntza komunikatiboa bultzatzen duen GizarteZientzietako unitate didaktiko globalizatua. Ikasketa aktiboaren bidez, egunkari batdiseinatzea du helburu, flysch beltzaren difusioa egiteko.