Pobrearen pianoa - González, Kepa; Jauregi, Maider; Antzizar, Andoitz; Euskal Herriko Trikitixa Elkartea (Zarautz : Euskal Herriko Trikitixa Elkartea, 2017)
Euskal Herrian zehar trikitixa ugari aurkitu ditugu molde honetakoak. Kepa Gonzalez argazkilariaren proposamenez etxez etxe joan gara soinu hauek dauden ingurunean bertan argazkiak ateratzera, soinu bakoitzari bere tokia errespetatuz. Soinuen jabeek beraien etxeetako ateak ireki dizkigute eta Kepak etxeko tokirik egokienak aukeratu ditu argazkiak burutzeko, ondoren estudioan mimo handiz landu dituelarik.
Keywords: Trikitixa; Monografiak