Bihotzen sendagilea - Aertssen, Kristien; Aztiri Itzulpen Zerbitzuak (Legazpi) (Donostia : Ttarttalo, 2017)
Egunero bezala, prest dira lagunak tearen orduan kartetan egiteko. Baina, gaur, Hartz lokartu egiten da etengabe, Untxiaren belarriak erori egiten dira, eta berandutu egin da Katagorri... izan ere, buztanera itsatsi zaio Triku! Gaizki hasi dugu eguna gero!
4 urtetik aurrera (urdina)
Le docteur du coeur
Keywords: Adiskidetasuna; Medikuak; Emozioak eta sentimenduak; Gaixotasunak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak