Bihotzen sendagilea / [testua eta ilustrazioak] Kristien Aertssen ; [itzulpena, Aztiri Itzulpen Zerbitzuak] - Aertssen, Kristien (Ttarttalo, 2017)
Egunero bezala, prest dira lagunak tearen orduan kartetan egiteko. Baina, gaur, Hartz lokartu egiten da etengabe, Untxiaren belarriak erori egiten dira, eta berandutu egin da Katagorri... izan ere, buztanera itsatsi zaio Triku! Gaizki hasi dugu eguna gero!