Bidaiak - Lasa, J. Iñaki (Arre (Nafarroa) : Pamiela, 2017)
Lo egin behar dut, kontadazu ipuin batIlargi bat nahi dut eta izarrakIzar pila batKontazkidazu beren historiakBanan bananEz daukat presarikNik badakit zu ez zarela logura...
Keywords: Poesia; Helduentzako Literatura