Bidaiak / Jon Iñaki Lasa - Lasa, J. Iñaki (Poesia (Pamiela), 2017)
Lo egin behar dut, kontadazu ipuin batIlargi bat nahi dut eta izarrakIzar pila batKontazkidazu beren historiakBanan bananEz daukat presarikNik badakit zu ez zarela logura...