Orinak, marrak eta sigi-saga - Melling, David J.; French, Vivian; Arana, Aitor ([Amorebieta-Etxano] : Ibaizabal, 2017)
Misio honetan, bere ezkutua lortu behar du. Haren lehengusina Prunek badaki non aurkitu armadurak: Puddlewink gazteluan. Baina zubi altxagarria igaro aurretik, izaki beldurgarri batek geldiaraziko ditu. Euren helburua lortuko ote dute?
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: Knighet in training. Spots, stripes and zigzags
Keywords: Haur eta Gazteentzako Literatura; Abenturak -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak; Zaldunak eta zalduntza -- Eleberriak -- Haur eta gazteentzako liburuak