Orinak, marrak eta sigi-saga / Vivian French, David Melling ; [itzulpena, Aitor Arana] - French, Vivian (Zaldungaia, 2017)
Misio honetan, bere ezkutua lortu behar du. Haren lehengusina Prunek badaki non aurkitu armadurak: Puddlewink gazteluan. Baina zubi altxagarria igaro aurretik, izaki beldurgarri batek geldiaraziko ditu. Euren helburua lortuko ote dute?