Gizontxo berdeak agintera ! - Bat Pat; Arana, Aitor; Pisapia, Blasco; Brughera, Pamela (Bilbo : Mezulari, 2017)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet.. Prest al zaudete? Zuen ustez Irlanda zaharrean zelai berdeak eta ardi aspertuak baino ez daude, ezta? Oso oker zaudete bada! Martin, Leo, Rebecca eta laurok uharte horretan oporraldi lasaia egitera joan gara... eta abentura zoro bat izan dugu! Horren errua bertako izaki berde txiki, bihurri eta burugogorrek dute. Horrelakoxe zortea izaten dugu guk!
8 urtetik aurrera (gorria)
Piccolo popolo, gradi guai!
Keywords: Saguzarrak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak