Karamuk : begi beltzak - Sülbiye, Günar; Mahnecke, Julia; Maral, Adnan; Kasprik, Anne ([S.l.] : Bavaria Media, 2006)
Johanna 17 urteko nerabeak, Parisen moda diseinua ikastea du amets. Bere diseinu karrera babestuko duen norbaiten bila ari denean, benetako aita nor duen jakin du: turkiarra da, eta Kolonian bizi da. Neskak egoera berriari eta bere sentimenduei aurre egin beharrean, bere idearekin jarraituko du, hau da, ikasketak egiteko dirua lortzearekin. Aitari egia esan gabe, jatetxe bateko sukalde-laguntzaile gisa hasi da lanean. Baina izugarrizko ezbeharra gertatuko da...
Julia Mahnecke, Adnan Maral, Anne Kasprik
7 urtetik gorakoentzat
Hizkuntzak: euskara
Keywords: Filmak