Txakur zaunkalaria bai zalapartaria! - Bat Pat; Arana, Aitor; Pisapia, Blasco; Brughera, Pamela (Bilbo : Mezulari, 2016)
Kaixo! Bat Pat naiz. Ileak lazteko moduko istorio bat kontatuko dizuet... prest al zaudete? Gustatzen al zaizue basoan kanpaldiak egitea? Niri bai! Hegan noala aire garbia arnastea, eltxo freskoak dastatzea, izarren argitan atseden hartzea... Txarrena da Leok, Martinek eta Rebeccak beti berdin bukatzen dutela: beldurrezko istorioak kontatzen eta lagun lazgarriak egiten!
8 urtetik aurrera (gorria)
L´ombra del cane nero
Keywords: Saguzarrak; Misterioa; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak