Junie B. Jones maskota bila - Park, Barbara (1947-2013); Brunkus, Denise; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Madril : Bruño, 2015)
Junie B. Jonesen ikasgelan, Maskoten Eguna ospatuko dute. Baina badago arazotxo bat: Debekatuta dago txakurrak eskolara eramatea! Eta Junie B.-k maskota bakar bat dauka: bere txakur Kili-kili. Gurasoek beste maskota bat erosten ez badiote, Junie B.-k bere kabuz lortu beharko du maskota bat. Esaterako, urtxintxa zahar txoro bat. Edo oso bizirik ez dagoen arrain bat. Edo zomorro batzuk, poto baten barruan sartuta. Edo, auskalo, agian gauza askoz hobe bat...
8 urtetik aurrera (gorria)
Junnie B. Jones Smells Something Fishy
Keywords: Lagun egiteko animaliak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak