Junie B. Jones maskota bila / testua, Barbara Park ; marrazkiak, Denise Brunkus ; [itzulpena, Bakun SL (Amets Santxez Munain)] - Park, Barbara (1947-2013) (Junie B. Jones (Bruño), 2015)
Junie B. Jonesen ikasgelan, Maskoten Eguna ospatuko dute. Baina badago arazotxo bat: Debekatuta dago txakurrak eskolara eramatea! Eta Junie B.-k maskota bakar bat dauka: bere txakur Kili-kili. Gurasoek beste maskota bat erosten ez badiote, Junie B.-k bere kabuz lortu beharko du maskota bat. Esaterako, urtxintxa zahar txoro bat. Edo oso bizirik ez dagoen arrain bat. Edo zomorro batzuk, poto baten barruan sartuta. Edo, auskalo, agian gauza askoz hobe bat...