Azukrea eta kanela - Chapman, Linda; Hindley, Kate; Arana, Aitor ([Euba-Amorebieta] : Ibaizabal, 2017)
Hannah gozotegiaz kezkatuta dago: ez dirudi negozioa martxan jartzen denik! Gainera, neskaren ama beti lanean dago eta orain ez dira askotan elkarrekin egoten. Baina Hannah ez da ezer egin gabe geratuko: publizitate kanpaina eder bat bururatu zaio eta, hura martxan jartzeko, bere lagun berrien laguntza izango du.
8 urtetik aurrera (gorria)
Jatorrizko izenburua: Sugar and Spice
Keywords: Adiskidetasuna; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak