Azukrea eta kanela / Linda Chapman ; marrazkiak, Kate Hindley ; [itzulpena, Aitor Arana] - Chapman, Linda (Lagunik onenen gozotegia (Ibaizabal), 2017)
Hannah gozotegiaz kezkatuta dago: ez dirudi negozioa martxan jartzen denik! Gainera, neskaren ama beti lanean dago eta orain ez dira askotan elkarrekin egoten. Baina Hannah ez da ezer egin gabe geratuko: publizitate kanpaina eder bat bururatu zaio eta, hura martxan jartzeko, bere lagun berrien laguntza izango du.