Pipas eta kanabera magikoa - Gastambide, Mayi; Taboulot, Alexandra (Baiona : Elkar, 2015)
Pipas, bihotz haundiko sagu ttipi bat da. Amatxik kanabera magiko bat eskaini dio. Duela aspaldi kanabera horrekin, haurren ametsak harrapatu eta betetzen ahal ziren. Baina kanabera magikoa ez da gehiago pizten... Abenturaz beteriko ibilbide luze bat eraman beharko du Pipasek bere ametsa betetzeko: kanabera berriz martxarazi eta haurren ametsak harrapatu eta bete! Eta zure ametsa zer da?
5 urtetik aurrera (urdina)
Liburu honek Euskararen Erakunde Publikoaren laguntza jaso du
Keywords: Abenturak; Magia; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak