Bidaia - Sanna, Francesca; Meabe, Miren Agur (Donostia : Ttarttalo, 2017)
Album honek tragediatik eta anabasatik ihes egin duen familia baten gorabeherak islatzen ditu fintasun paregabearekin. Francesca Sanna ilustratzaileak modu sotil baina sendoan gogorarazten digu soilik borondatearen indarrak eta itxaropenak bultzatuko gaituztela aurrera ezbehar latzenetan.
8 urtetik aurrera (gorria)
The journey
Keywords: Gerra; Haur errefuxiatuak; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak