Percy Jackson eta tximista-lapurra - Columbus, Chris; Lerman, Logan; Brosnan, Pierce; Thurman, Uma; Coogan, Steve; Bean, Sean (Madril : Twentieth Century Fox Home Entertainment, 2011)
Oraingo munduak eta mundu mitologikoak topo egiten duten fantasiazko abentura honetan, Pierce Brosnan, Rosario Dawson eta Uma Thurman inoiz ez bezala ageri dira. Percy Jackson ez da nerabe arrunta. Poseidonen semea da, eta Zeusen tximista ostu izana leporatzen diote, munduko armarik ahaltsuena. Ekaitza dator, eta Percyk bidaia gorabeheratsua egingo du herrialdean barrena, tximista berreskuratzeko. Lortuz gero, errugabea dela erakutsi ez ezik, jainkoen arteko gerra suntsigarri bat gertatzea ere eragotziko du.
Rick Riordanen eleberrian oinarritua
Logan Lerman, Pierce Brosnan, Uma Thurman, Steve Coogan, Sean Bean
Adin guztientzat egokia
Hizkuntzak: euskara, ingelesa
Keywords: Haur eta gazteentzako zinema