Surfak zoratuta - Brannon, Ash; Buck, Chris (Madril : Sony Pictures, 2011)
Zatoz Cody pinguino surflariarekin batera abentura zirraragarri batean. Cody Antartikan bizi da, Hotzerrin, eta Pen Gu uhartera joan nahi du Big Z Memoriala deritzon surf txapelketan parte hartzera. Bidean lagun asko egingo ditu: Joe Oilaskoa, surfak zoratuta dagoena, eta Lani soroslea. Codyk uste du irabaztea dela garrantzitsuena, baina egun batean Geek ezagutuko du, surflari erretiratu bat. Geekek irakatsiko dio benetako irabazlea beti ez dela lehenengo heltzen dena.
Musika, Mychael Danna; istorioa, Christopher Jenkins and Christian Darren; produkzioa, Christopher Jenkins
Adin guztientzat egokia
Hizkuntza: euskara
Keywords: Haur eta gazteentzako zinema