Ttaup, Ttaup : el latir del remo = arraun kolpeka = the beating of the oars - Dorronsoro Senosiain, Eneko ([Zumaia] : Tuntuxa Irudi Fabrika : Sonora Estudios, 2010)
Zumaia, kostaldeko herria. 2007ko negua arraun elkartean. Traineru denboraldia udan jokatzen da, baina prestaketak hasiak dira dagoeneko. Entrenamendu gogorrak, konpetentzia, deskarteak. Guztiak traineru berean. Hamahiru mutil, eta beraien asmoak, zalantzak, ilusioa. Denboraren distantziatik atzera begira, traineruak itsasoan utzitako arrastoa da dokumental hau. 2007ko denboraldi hartan Zumaiako arraunlariekin bizitakoa. Entrenamenduz entrenamendu, estropadaz estropada... TTAUP, TTAUP! Arraun kolpeka.
Hizkuntzak: euskara, gaztelania eta ingelesa
Keywords: Dokumentalak; Arraunketa -- Zumaia; Estropadak; Estropadak -- -Zumaia; Erreferentzia-materialak