Tornasol arazoak / Hergé - Hergé (1907-1983) (Tintinen abenturak, 2001)
Gau ekaiztsua. Tornasol irakasleak bere asmakizunik iraultzaileena amaitu berri du. Arma ultrasoniko bat da, gauzarik urrunena ere birrinduko lukeena. Arma horren ahalmenaz jabetuta, Syldaviako eta Borduriako espioiak Tornasolen atzetik dabiltza, irakaslea harrapatu eta bakoitzak bere gobernuaren aginduetara jartzeko. Tornasol irakaslea errekatatzeko asmoz, Tintinek eta Haddock kapitainak bainbat herrialde zeharkatu eta hainbat arrisku gainditu beharko dituzte.