Vickie bikingoa : filma - Saito, Hiroshi (Bartzelona : Planeta Junior, 2006)
Vickie Halva buruzagi bikingoaren semea da, eta sarritan aitaren herriko gerrarien guduetan nahastuta ibiltzen da. Urte gutxi dituen arren, Vickie oso bizkorra da, eta arazoak indarkeriarik gabe konpontzeko modua aurkitzen du beti.
Jatorrizko izenburua: Chiisana Viking Vicke.
Keywords: Haur eta gazteentzako zinema