Hanburgesa zaparrada / zuzendariak eta gidoilariak, Phil Lord & Christopher Miller - Lord, Phil; Miller, Chris (: Sony Pictures Hone Entertainment, 2012)
Familia osoarentzako animaziozko filma. Flint Lockwooden azken tramankuluak herriko plaza birrinduta utzi du istripuz, eta airean irten da zerurantz. Flintek uste du hortxe amaitu dela bere asmatzaile-karrera, baina, halako batean, gauza harrigarri bat gertatu da: gaztadun hanburgesak erauntsian datoz zerutik. Horrek esan nahi du makina badabilela! Geroago, makina zoratzen hasiko da, eta Flintek Sam Sparks eguraldi-emakumearen laguntza beharko du makina itzaltzeko, eta egoera konpontzeko.