Dr. Dolittle . 3 [ : holako aita, halako alaba! - Pratt, Kyla; Wilson, Kristen; Thorne, Rich (Madril : Twentieth Century Fox, 2011)
Maya Dolittlek (Kyla Pratt) nerabe arrunta izan nahi du baina arazo txiki bat dauka: aitarengandik gaiatsun harrigarri bat hartu du heredentzian: animaliekin hitz egiteko gaitasuna. Hori dela eta, gurasoekin arazo askotan sartzen da eta lagunak ere zoratzen ari dira...Udako oporretan bakero berrientzako arrantxo batean, Maya bere dohaina ezkutatzen saiatzen bada ere, lagunak arriskuan daudenean, Mayak laguntzen die Dolittle famiaren era berezian: arrantxoko animalia hiztun eta dibertigarrien laguntzaz. Dolittle doktorearen hirugarren film honekin, familia osoa egongo da poz aparretan.
Argazki zuzendaria, Eric J. Goldstein ; musika, Christopher Lennertz
Kyla Pratt, Kristen Wilson, John Amos
Adin guztientzat egokia
Keywords: Haur eta gazteentzako zinema