Matematikako problemak : batuketa, kenketa eta biderketa eta bi zifrako zatiketa : [Lehen Hezkuntza 4] / [testua, Jesús García Blanco, Josu Goikoetxea ; irudiak, Irene Areal] - García Blanco, Jesús (Matematikako problemak (Zubia Santillana), 2003)
Lan-koaderno honetan hainbat problema aurkituko dituzu, jarduteko eta berrikusteko. Gainera, horiek ulertzen eta ebazten ikas dezazun, problema batzuetan erantzuna osorik ematen dizugu eta beste batzuetan gida moduan erabili ahal izango dituzun zenbait galdera.