Berdintasunean lanean EAEko federazioen esparruan : gogoeta gidatuz, ekintzara igarotzeko - Muriel Gómez, Silvia; Ncuentra Consultoría; Euskadi. Argitalpen Zerbitzu Nagusia (Vitoria-Gasteiz : Eusko Jaurlaritzaren Argitalpen Zerbitzu Nagusia, 2016)
Arkeologia-indusketak abiapuntutzat hartuta, eta euskal kobazuloetan aurkitutako aztarnak ikusita, historiaurreko ugaztun haundiak aztertzen ditu lan honek, Euskal Herriko gure antzindari paleolitikoekin batera bizi zirenak. Beste animalia batzu ere aztertzen dira (zaldia, uroa, etab.) aurkitutako hezurrei esker.
Keywords: Emakumeak -- - Kirolak -- -Euskadi; Emakumeak -- Aukera-berdintasuna -- Euskadi; Baliabide digitalak; Monografiak