Irakur iezadazu ipuin bat! - Carboneill, Bénédicte; Derullieux, Michaël; Santxez Munain, Amets; Bakun Itzulpen eta Argitalpen Zerbitzuak (Donostia : Ttarttalo, 2016)
"Hara! Aita bat alabari ipuin bat irakurtzen", dio otsoak. Normalean, hantxe bertan irentsiko zituen, biana orduko hartan, istorioa nola amaitzen zen besterik ez zuen jakin nahi...
0-4 urte (urdina)
Read me a story
Keywords: Otsoak; Irakurketa sustatzea; Irakurketa; Album ilustratuak; Haur eta Gazteentzako Literatura; Ipuinak