Irakur iezadazu ipuin bat! / Bénedicte Carboneill [testua] ; Michaël Derullieux [ilustrazioak] ; [itzulpena, Bakun (Amets Santxez Munain)] - Carboneill, Bénédicte (Ttarttalo, 2016)
"Hara! Aita bat alabari ipuin bat irakurtzen", dio otsoak. Normalean, hantxe bertan irentsiko zituen, biana orduko hartan, istorioa nola amaitzen zen besterik ez zuen jakin nahi...