Homo - Piqueras Fisk, Daniel (Madril : Narval, 2017)
Gizakiak suaren beldurizateari utzi zionean,haitzulo hotz eta ilun haiek,zarata bitxi eta irudimenezko ikaraz beteak,etxe bihurtu ziren.guztia aldatu zen.
Keywords: Komikiak; Helduentzako Literatura