Ipar Euskal Herria iruditan = Le Pays Basque Nord en images = El País Vasco Norte en imágenes - Lekuona, Iñaki; Egaña, Juantxo (Bidarrai : Mediabask ; Donostia : Astero, 2016)
Ipar Euskal Herriko XX. mendeko historia, argazkietan barrena aparteko bidaia eginez: aldaketa sozialak, paisaia, pertsonaiak, gerrak, nazien okupazioa eta erresistentzia, bizitzeko erak, politika, ekonomia, kultura, usadioak, modernitatea... irudien eta horien testuinguru historikoaren bidez.
1. 1901-1940, XX. mendea : gerren arteko bizitza 2. 1940-2000, XX. mendea : itzalpetik argitara
Testua euskaraz, frantsesez eta gaztelaniaz
Keywords: Ipar Euskal Herria -- Deskribapena -- Argazkiak; Ipar Euskal Herria -- Historia -- Argazkiak; Monografiak