1970-1990 . Modernizazioa = La modernización - Aranburu, Gotzon; Egaña, Juantxo (Iruñea : Astero, 2014)
Euskal Herriko historia hurbilean zehar ibilbide fotografiko zoragarria. "1870-1970. Ehun urte iruditan" bildumaren jarraipena den liburuki honek, 1970 eta 1990. urteen artean izan ziren gertakizun sozial eta kulturalak biltzen ditu. Herri honen modernizazioan eta eraldaketan, hizkuntzaren eta euskal kulturaren biziberritzean, erabakigarriak izan diren bi hamarkada.
Testua euskaraz eta gazteleraz
Keywords: Euskadi -- Historia -- XX. m; Monografiak