Euskararen herri hizkeren atlasa : Lexikoa ; VIII - Etxebarria, Jose María; Arejita, Adolfo; Aurrekoetxea Olabarri, Gotzon; Videgain, Xarles; Atutxa Etxebarria, Isaak; Echaide, Ana María; Euskaltzaindia (Bilbo : Euskaltzaindia = Real Academia de la Lengua Vasca = Académie de la Langue Basque, 2017)
Belardia; Belar idorra; Laboreak; Uzta; Larraina; Mahastia; Ardoa; Sagardoa; Ogia; Ogia eta bizkotxoa; Sukaldekoak; Garbiketa; Lixiba; Josketa; Adabakiak; Artilea eta lihoa.
EHHA egitasmoaren barruan, VII. liburukia ontzeko lagundu duten erakunde publikoak: Eusko Jaurlaritza, Arabako Foru Aldundia eta Gipuzkoako Foru Aldundia
Keywords: Euskalkiak -- -Mapak; Monografiak