Euskararen herri hizkeren atlasa / Euskaltzaindia [zuzendaria, Adolfo Arejita ; arduradunak, Gotzon Aurrekotxea, Xarles Videgain, kideak, Isaak Atutxa, Ana María Echaide, Jose María Etxebarria] : Lexikoa - Etxebarria, Jose María; Arejita, Adolfo; Aurrekoetxea Olabarri, Gotzon; Videgain, Xarles; Atutxa Etxebarria, Isaak; Echaide, Ana María (Euskararen herri hizkeren atlasa, 2017)
Belardia; Belar idorra; Laboreak; Uzta; Larraina; Mahastia; Ardoa; Sagardoa; Ogia; Ogia eta bizkotxoa; Sukaldekoak; Garbiketa; Lixiba; Josketa; Adabakiak; Artilea eta lihoa.