Euskararen herri hizkeren atlasa : Lexikoa ; II - Arejita, Adolfo; Aurrekoetxea Olabarri, Gotzon; Videgain, Xarles; Atutxa Etxebarria, Isaak; Euskaltzaindia (Bilbo : Euskaltzaindia = Real Academia de la Lengua Vasca = Académie de la Langue Basque, 2008)
Denbora kronologiakoa. Topografia. Landaretza-1
Euskararen Herri Hizkeren Atlasa (EHHA) lagundu duten erakunde publikoak: - Hastapenetik, EHHA egitasmoak Eusko Jaurlaritza, Arabako, Bizkaiko eta Gipuzkoako Foru Aldundiak eta Nafarroako Gobernuaren dirulaguntzak jaso ditu.- 1994az geroztik urte guztiez Euskaltzaindiaren gisa horretako egitasmoentzat bere laguntza eman duen Espainiako Hezkuntza eta Zientzia Ministerioa.- Urte batean edo bestean proiektua lagundu duten Akitaniako Kontseilua, Europako Batasuneko Hedadura Gutiagoko Hizkuntzen Batzordea, Frantziako Irakaskintza eta ikerkuntza Ministerioa, Europako Harremanetako Ministerioa, eta Baionako Euskal Ikerketa taldea.
Keywords: Euskalkiak -- -Mapak; Monografiak