Euskararen herri hizkeren atlasa / Euskaltzaindia [Diaktologia batzordea (2005-2008); burua, Adolfo Arejita ; arduradunak, Gotzon Aurrekotxea, Xarles Videgain, kideak, Isaak Atutxa... [et al.]] : Lexikoa - Arejita, Adolfo; Aurrekoetxea Olabarri, Gotzon; Videgain, Xarles; Atutxa Etxebarria, Isaak (Euskararen herri hizkeren atlasa, 2008)
Intsektuak, arrainak, narrastiak, txoriak, piztiak, zerua eta eguzkia, eguraldia, elurra eta hotza