Nola belztu behar zuria : Joxan Artzeren poemak - Artze, J. A. (1939-2018); Bide ertzean; Metrokoadroka Sormen Laborategia ([Donostia] : Elkar, 2015)
Joxan Artzeren poesiaren mundu zabala ahots eta doinuz jantzi nahi duen emanaldia jaso dugu DVD honetan. Joxan Artzeren "Heriotzaren ataria dugu bizitza" eta "Bizitzaren atea dukegu heriotza" poesia-liburuetako poemak oinarri hartuta sortu zuten iaz Nola belztu behar zuria emanaldia Bide Ertzean musika taldeak eta Metrokoadroka kolektiboko Oier Guillan eta Asier Sarasola deklamatzaileek.
Antolatzailea, Jexux Artze Kultur Elkartea Elkar Argitaletxearen lankidetzan; babeslea, Usurbilgo Udala
2015eko apirilaren 24an, Usurbilgo Sutegi auditorioan eskainitako emanaldia
Keywords: Erreferentzia-materialak; Bideo didaktikoak