Nola belztu behar zuria : Joxan Artzeren poemak / ikuskizunaren egileak, Bide Ertzean, Metrokoadroka Sormen Laborategia - Artze, J. A. (1939-2018) (: Elkar, 2015)
Joxan Artzeren poesiaren mundu zabala ahots eta doinuz jantzi nahi duen emanaldia jaso dugu DVD honetan. Joxan Artzeren "Heriotzaren ataria dugu bizitza" eta "Bizitzaren atea dukegu heriotza" poesia-liburuetako poemak oinarri hartuta sortu zuten iaz Nola belztu behar zuria emanaldia Bide Ertzean musika taldeak eta Metrokoadroka kolektiboko Oier Guillan eta Asier Sarasola deklamatzaileek.