Kartzela kalera! : emakumeak eta kartzela : Bilbo 16-02-5 / GIT[Estibaliz de Miguel, Cesar Manzanos Bilbao, Leire Martinez Perez, Rafael Sainz de Rozas Bedialauneta, Angela Davis ; itzulpenak, Patrizia Jorge Kuartango ... et. al.] - Miguel Calvo, Estíbaliz de; Manzanos Bilbao, César; Martinez Perez, Leire; Sainz de Rozas Bedialauneta, Rafael; Davis, Angela Y.; Jorge, Patricia; Mendiburu Garaiar, Leire; Urizar Elorza, Iratxe; Colera, Maria (GITE-IPES, 2016)
2016ko otsailaren 5ean, "Kartzela Kalera! Emakumeak eta kartzela" izenburupean jardunaldi arrakastatsua burutu genuen Bilboko Bidebarrietako kultur gunean. bertan, angela Davis aktibista izan genuen Euskal Herriko beste adituekin batera. Espetxea instituzio gisa eztabaidagai jartzen duen ildoa abiatua genuen. Jasotako ekarpenen interesa kontutan hartuta, liburuxka -DVD honetan hitzartze guztiak aurkituko dituzu.