Jokoz kanpo! : arlote metodoa, aparteko futbolaria izateko - Santana, Eva; Bosch, Jaume; Garagarza Urkia, Maialen ([Amorebieta] : Ibaizabal, 2016)
Gure ikasgelaren historian lehenbiziko aldiz, gu baino zaharragoak garaitu genituen futbolean. Ez nekien oso ondo zer gertatzen zen, baina, bat-batean, ikaskide guztiak jauzika eta oihuka ikusi nituen nigana etortzen. Neskek gainera salto egin eta musu eman zidaten. «Aupa! AUPA! ONENA ZARA!!!», oihukatzen zuten. Lisek ere musu eta besarkada bana eman zizkidan, eta ikaskideek bizkarrean hartu eta jolastoki osotik eraman ninduten, oihu artean: «PIN, PAN, PUN, BELARRILUZE TXAPELDUN!»
8 urtetik aurrera (gorria)
Fora de joc Mètode pelacanyes per ser un crack del futbol
Keywords: Futbola; Nerabeak; Umorea; Haur eta Gazteentzako Literatura; Eleberriak