Txantxariak : Txantxarien bizipenak - Gipuzkoako Urtxintxa Aisialdiko Eskola ([Donostia] : Urtxintxa Aisialdiko Eskola - Gipuzkoa, 2015)
"Txantxarien Bizipenak" 4 DVDz osaturiko argitalpena da. DVD bakoitzean, Txantxarien bizipen desberdinak ikusi eta entzun daitezke. DVD bakoitzean, hiru kapitulu desberdin ikus daitezke. Txantxariak dira kapitulu bakoitzean bidelagun, esperientzia eta atal anitzekin tartekatuz.Erabiltzaileak kapituluak menu nagusi batean sailkatuak aurkituko ditu.Banaka ikusteko, edo osorik ikusteko aukerarekin.Etxean, autoan,familian,...ikusteko edukiak dira, bertan haurren heziketaren ikuspegitik kalitatezko edukiak ikus daitezkeelarik.
Adin guztietakoentzat
Keywords: Haur eta gazteentzako zinema