Bizkaierazko aditza : bigarrena - Erauskin, Abeliñe; Intxaurraga, Gorane; Labayru Ikastegia (Bilbo : Labayru Fundazioa, 2016)
Baldintza-ondorioak adierazteko aditzak lantzeko materiala dogu hau, ariketakaz horniduta. Aditzok ze testuingurutan erabilten diran kontuan hartu izan da, bai idazleen testuak bai ahozko lekukotasunak lekuko dirala.
Keywords: Euskara -- Gramatika -- Ariketa praktikoak; Bizkaiera -- Aditza -- Ariketak; Monografiak