Bizkaierazko aditza : bigarrena / Abeliñe Erauskin, Gorane Intxaurraga - Erauskin, Abeliñe (Ikasgaiak eta ariketak, 2016)
Baldintza-ondorioak adierazteko aditzak lantzeko materiala dogu hau, ariketakaz horniduta. Aditzok ze testuingurutan erabilten diran kontuan hartu izan da, bai idazleen testuak bai ahozko lekukotasunak lekuko dirala.