Nafarroako natur mirariak = Las maravillas naturales de Navarra - Yaniz, Santiago; Ortega, Hektor (Bilbo : Sua, 2016)
Hogeita hamar urte baino gehiago dira Santiago Yaniz, argazkilari eta kazetaria, behin eta berriz Nafarroako paisaietara jotzen duela edertasun bila. Nafarroako Natur Mirariak argazki unerik onenen, zoko ikusgarrien eta argi liluragarrien bilduma bikaina da. Orotara 34 dira liburuan azaltzen diren lekuak. Irudien eta eleen bidez haien alderik zirraragarriena ezagutuko dugu.
Testua euskaraz eta gazteleraz
Keywords: Natura -- -Nafarroa; Nafarroa -- -Deskribapena -- -Argazkiak; Monografiak