Wounded / gidoia, Damien Marie ; marrazkiak eta kolorea, Loïc Malnati ; [itzulpena, Joanes Urkixo Beitia ; moldaketa grafikoa, Gregorio Muro] - Marie, Damien (: Harriet, 2017)
1890. Edwards, argazkilari britaniar gaztea, Mendebalde Urrunean lehorreratzen da. Bere eginkizuna: Hegoaldeko Dakotako indiar mugan oso azkar garatzen ari den Porcupine hiriaren baketzea iruditan dokumentatzea. Edwards-ek, Farshing tenienteari lagunduko dio "zibilizazio" horretan. Baina Porcupine, berez menderakaitza dena, infernu bilakatzen da. Hiltzaile sadiko batek herritarrak izutzen ditu emakume gazte bati erraiak atera ondoren. Tenienteak, sarraskia gelditu ezinean, sutu egiten da. HiIlketa-segidak, duela gutxi London-♭en gertatukoekin antza kezkagarria du...