Portugoieta koadernoak : aukeratu hitzik egokiena : B2 edota C1 mailako irakurriaren ulermena lantzeko ariketak - Tejera-Bollain, Roberto ([El Ejido] : Círculo Rojo, 2016)
Portugoieta bildumaren bosgarren koadernoa duzu hau, euskara-ikasleari laguntzeko prestatua. Ariketa-koaderno honetan, 101 testu laburretan, egokien txertatzen diren hamarna hitz aukeratu beharko ditu ikasleak, aukeran ematen zaizkion lauretatik bat hautatuta, hain zuzen. B2 nahiz, C1 mailako euskara-agiria egiaztatzeko prestatzen ari denarentzat lagungarri izatea du helburu liburuki honek.
B2-C1 mailak
Keywords: Euskara -- Gramatika -- Ariketa praktikoak; Euskara -- Azterketak, testak, etab; Euskara -- Irakurmena eta idazmena -- -Ariketa praktikoak; Azterketak